top of page

OUTDOOR RECLAME

SPANDOEKFRAME3_edited.jpg

SPANDOEKFRAMES

Spandoeken zijn een ideaal middel om snel en goedkoop reclame te maken. U kunt een spandoek laten ontwerpen die helemaal voldoet aan al uw wensen en tevens is afgestemd op de plaats waar u deze wil bevestigen. Voor iedere locatie is er een oplossing mogelijk die de aandacht zal trekken.

reclamezuil.jpg

RECLAMEZUILEN

Geen betere manier om voorbijgangers of nieuwe klanten te laten kennismaken met uw bedrijf dan met een zuil. De weersbestendige reclamezuil is ideaal om  uw zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast is de zuil het ideale product om op te vallen naast de weg door ze een vrijstaande locatie te geven!

PROJECTBORDEN.jpeg

RECLAMEPANELEN

Reclameborden zijn een prima manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. U kunt ze gebruiken om informatie te verschaffen zoals uw contactgegevens of om een specifiek product in de kijker te zetten. Bent u op zoek naar een goedkoop reclamebord? Bij ons vindt u ze in een waaier aan mogelijke materialen, groottes en types. 

DOOSLETTERS.jpg

DOOSLETTERS

Doosletters zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Deze hoogwaardige gevelreclame geeft uw zaak extra uitstraling en klasse.

Doosletters kunnen direct en indirect verlicht worden.  En kunnen professioneel geplaatst worden door REKLAM. 

DOOSLETTERS1.jpg

FREESLETTERS

De gevelletters worden uitgefreesd door een CNC-machine voor een haarscherp resultaat. De letters zijn beschikbaar in verschillende diktes in alle mogelijke kleuren en diverse materialen.

De freesletter zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenreclame. Deze gevelreclame wordt volledig ontworpen naar uw huisstijl en kan verlicht worden met led verlichting. verlicht of onverlicht.

GEVELBANIER.jpg

GEVELBANIEREN

Gevelbanieren zijn de ideale outdoor reclame in voor allerhande gebouwen. Dankzij de dubbelzijdige bedrukking is uw reclame steeds langs beide zijden zichtbaar. Bovendien is de haakse banier dankzij de montage op grote hoogte geschikt voor elk pand.

BEACHFLAG.jpg

BEACHVLAGGEN

Een beachvlag is de ideale budgetvriendelijke

eyecatcher voor uw zaak of evenement in de kijker te zetten. Makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

RAANBELETTERING.jpg

RAAMSTICKERS

Raamfolies en stickers zijn een zeer veelzijdige vorm van reclame met tal van extra eigenschappen zoals privacy, zonwering en aankleding van een raampartij. Raamfolies en stickers worden zowel ontworpen als geplaatst

op een professionele wijze door REKLAM.

VLAG.jpg

VLAGGEN

Uw zaak laten opvallen met met kleurrijke vlaggen

Dankzij onze kwalitatieve vlaggen rijden potentiële klanten uw bedrijf of event niet meer zomaar voorbij! Door hun continue beweging trekken ze de aandacht vanop afstand!

HANDPAINTED1.jpg

MUURSCHILDERING

Esthetisch is er niks mooier als reclame op de klassieke manier. Bij REKLAM kunt u terecht voor handgeschilderde unieke reclame op

eender welke ondergrond. Laat uw fantasie de vrije loop en vraag vandaag nog uw ontwerp en offerte!

bottom of page