top of page
graphic-designer-sketch-design-logo.jpg

DESIGNSTUDIO

Wij bieden de oplossing op maat voor elk budget

Bent u op zoek naar reclame voor uw bedrijf of evenement? Weet u niet waar te beginnen? Laat u begeleiden naar een oplossing op maat . Bij REKLAM kunt u terecht voor complete reclameprojecten: van design tot productie en montage. 

Totaalprojecten

Van design tot plaatsing, doe beroep op REKLAM voor een totaalaanpak in reclame.

Vertel mij de mogelijkheden of kom een kijkje nemen in onze reclame belevenis

Design

Weet u niet waar beginnen, heeft u geen inspiratie of beschikt u niet over de nodige skills en programma's om een logo, huisstijl of branding tot een goed einde te brengen?  Bij REKLAM denken we met u mee en leveren we u een uniek ontwerp waar u zowel online als in het straatbeeld eruit springt.

Informeer u vandaag nog over onze design formules of kom langs voor een face to face.

Productie

Door eigen productie en samenwerking met de beste fabrikanten in het vakgebied kunnen wij u steeds zonder uitzondering de beste kwaliteit en  scherpste prijzen geven. Zelfs voor de meest unieke designs en materialen kunt u bij REKLAM. Bijna niks is onmogelijk en vindt u iets niet terug in het aanbod op de website? Vraag er dan naar!

Montage

Wij installeren alle soorten reclame geheel naar wens op locatie, zelfs op moeilijk bereikbare plekken voorzien wij u van uw gewenste reclame.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden

bottom of page