top of page

STEL UW RECLAMEZUIL SAMEN

zuil-500x500.jpg

Dit model is zowel in het wit als in het zwart standaard leverbaar en worden vervaardigd uit Dibond sandwich panelen en worden uitsluitend geleverd zonder LED verlichting. De aluminium sandwich panelen worden ook in andere standaard ral kleuren geleverd en effecten zoals RVS look behoord ook tot de mogelijkheden. De panelen kunnen worden voorzien van een belettering, fullcolour print met glans of mat laminaat of acrylaat freesletters.

RECHTHOEKIG

slider_img_reclamezuil_RK_groot-500x500.

Zowel de aluminium profielen als de afdek kappen met storm strips boven en onder zijn vervaardigd uit aluminium. Daarnaast kunnen onze reclameplaten uitgevoerd worden in acrylaat opaal, glashelder of aluminium geanodiseerd, er zijn verschillende mogelijkheden. De reclamezuilen zijn verlicht of onverlicht leverbaar en de reclameplaten zijn te voorzien van een belettering, full-colour print met laminaat of uitgefreesd logo

OVAAL

pako-productpagina.jpg

Customize uw reclamezuil met uw eigen ideeën en bepaal zelf hoeveel modules u neemt, iedere huurder zijn eigen unit met reclame welke makkelijk te verwisselen is. Standaard worden deze reclamezuilen door onze vakmensen voorzien van een hoogwaardige poedercoating met maar liefst 15 jaar kleur garantie!!

.

MODULAIR

bosch-website-500x476.jpg

Onze aluminium lichtbakken kunnen geheel worden aangepast aan uw wensen. Standaard is de afwerking zilver geanodiseerd maar deze kan ook worden uitgevoerd in een hoogwaardige poedercoating welke een kleurgarantie heeft van maar liefst 15 jaar.

LICHTBAK

CUSTOM-RECLAMEZUIL.jpg

Een op maat gemaakte reclamezuil kan geheel naar wens worden opgeleverd. Zowel led verlicht, met uitgesneden belettering als voorzien van een full-colour print. De keuze is aan U. Het frame kan daarnaast naar keuze in diverse RAL kleuren worden geleverd. Reclamezuilen hebben in tegenstelling tot gevelreclame het grote voordeel dat ze niet gebonden zijn aan de gevel van je bedrijfspand. Dat heeft dan weer alles te maken met betere zichtbaarheid.

MAATWERK

bottom of page