top of page

INDOOR RECLAME

FOTOBEHANG.jpg

WALLPRINTS

Maak van uw ruimte een unieke plek met behulp van onze personaliseerbare muurfolies. Deze prints zorgen voor een naadloos design, toepasbaar voor gigantische printformaten uit één geheel! Het fotobehang is budgetvriendelijk, brandveilig en makkelijk te plaatsen.

STRETCHFRAME.jpg

STRETCHFRAMES

Geen betere manier om voorbijgangers of nieuwe klanten te laten kennismaken met uw bedrijf dan met een zuil. De weersbestendige reclamezuil is ideaal om  uw zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast is de zuil het ideale product om op te vallen naast de weg door ze een vrijstaande locatie te geven!

ETALERING.jpg

RECLAMEPANELEN

Reclameborden zijn een prima manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. U kunt ze gebruiken om informatie te verschaffen zoals uw contactgegevens of om een specifiek product in de kijker te zetten. Bent u op zoek naar een goedkoop reclamebord? Bij ons vindt u ze in een waaier aan mogelijke materialen, groottes en types. 

RAAMFOLIE.jpeg

STICKERS & FOLIES

Raamfolies en stickers zijn een zeer veelzijdige vorm van reclame met tal van extra eigenschappen zoals privacy, zonwering en aankleding van een raampartij. Raamfolies en stickers worden zowel ontworpen als geplaatst

op een professionele wijze door REKLAM.

FREESLETTERSINDOOR.jpg

FREESLETTERS

De gevelletters worden uitgefreesd door een CNC-machine voor een haarscherp resultaat. De letters zijn beschikbaar in verschillende diktes in alle mogelijke kleuren en diverse materialen.

De freesletter zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenreclame. Deze gevelreclame wordt volledig ontworpen naar uw huisstijl en kan verlicht worden met led verlichting. verlicht of onverlicht.

MURAL.jpg

MUURSCHILDERING

Esthetisch is er niks mooier als reclame op de klassieke manier. Bij REKLAM kunt u terecht voor handgeschilderde unieke reclame op

eender welke ondergrond. Laat uw fantasie de vrije loop en vraag vandaag nog uw ontwerp en offerte!

SIGNAGE1.jpg

SIGNALISATIE

Maak uw gebouw overzichtelijk voor klanten en bezoekers. Hier komt indoor bewegwijzering komt altijd van pas. Ons uitgebreid aanbod indoorsignalisatie  wordt voor elk project op maat uitgewerkt.

bottom of page